• 04.jpg
  • 003.jpg
  • 004.jpg
  • 002.jpg
  • 05.jpg
  • 01.jpg
  • 001.jpg
  • 02.jpg
  • 005.jpg
  • 06.jpg

Familie dag van BC Never Down 2011

 

Zondag 6 november 2011 vond in de gymzaal van de Paulus Potterlaan in Helmond de drukbezochte familiedag van BC Never Down plaats.

Rond 14.00 uur begonnen de eerste wedstrijden. Deze werden op alle mogelijkheden gespeeld. Jeugd tegen jeugd, volwassenen tegen jeugd, volwassenen tegen volwassenen. Soms met echte wedstrijden, spannend tot op het laatste moment. En voor  sommigen een eerste kennismaking met de badmintonsport. Tussendoor was er tijd voor een kopje koffie, thee of  fris en ook aan wat lekkers was gedacht.

Aan het einde van de middag kregen alle kinderen een kleinigheidje. Demi Verhees en Anne Hagelaar hadden bij de jeugd de meeste punten behaald. Zij werden extra in het zonnetje gezet. Bij de volwassenen was iedereen winnaar. Zij kregen allen een mandarijn. Nicole Sauvé en Annette Bekkers, beide dames met de minste punten, kregen als aanmoedigingsprijs een lekkere fles wijn en de uitnodiging om toch maar een keertje extra te komen trainen.

Er kon daarna nog even vrij gespeeld worden en rond 17.30 uur ging iedereen moe maar voldaan naar huis.

 

 

 

 

kei-leuk, gezellig en goed verzorgd... dat is in een paar woorden samen gevat hoe de feestavond van onze club is geweest. Willie had voor deze gelegenheid zijn tuin (nou ja.. wat nog tuin moet gaan worden) ter beschikking gesteld voor de feestavond.

Deze avond startte met een goed verzorgde bbq waar een ieder zijn/haar buikje vol kon eten en waar het ook aan drankjes niet te kort schoot.

Als afleiding was er een quiz opgezet waarbij alle aanwezigen in 3 groepen werden verdeeld om zo te strijden naar de felbegeerde bekers. Na 4 rondes van 10 vragen was er een team die met de bekers en medailles aan de haal ging.

Daarna werd er nog druk nageklets en werd om plm 01:00uur de feestavond afgesloten...

 

 

Op zondag 3 juli 2011 heeft er in Helmond-Noord de 2-jaarlijkse wijkmanifestatie plaats gevonden. Tijdens deze manifestatie konden diverse clubs, verenigingen zich presenteren aan de bewoners van Helmond Noord.

Ook BC Never Down was van de partij. Op deze gezellige markt hebben we geprobeerd om onze club meer aandachte te geven en om potentiele nieuwe leden te werven.

Voor alle bezoekers was er een mogelijkheid om mee te doen aan de gratis wedstrijd: Raad het aan shuttles dat in het net hangt. Binnenkort zal deze prijswinaar bekend gemaakt worden.

DSC03664  DSC03665  

 

 

 

Op Woensdag 23 juni was het dan zover, de Finale van de RacketToss 2010-2011. Na vele maanden van onderlinge wedstrijden hebben woensdag de 4 beste heren en de 4 beste dames tegen elkaar gestreden.

De voorrondes bestonden uit een partijtje Heren Dubbel en een partijtje Gemengd Dubbel. Na het spelen van deze partijtjes zijn de volgende spelers als beste naar voren gekomen: Lenette Swinkels, Tiny Hagelaar Willy Sauve , Chris Bekkers. Na loting is bepaald dat Lenette en Chris moeten spelen tegen Willy en Tiny. In een wedstrijd van best-out-of-three moest bepaald worden wie de winnaars zouden gaan worden.

In de eerste set ging het er al gelijk fel aan toe en lieten de spelers geen kans onbenut om een punt te maken, het waren Lenette en Chris die de eerste set wonnen.

De tweede set was al niet minder maar het waren toch Tiny en Willy die de tweede setwinst op hun naam konden zetten. de stand was 1 - 1 en na een korte pauze moest in de derde set de beslissing vallen.

Van het begin af aan stonden Tiny en Willy voor en hadden Lenette en Chris geen kans om de gemaakte voorsprong in te halen. Na een mooie wedstrijd en onder toeziend oog van vele leden waren het Tiny en Willy die ook de derde set op hun naam zetten

Tiny Hagelaar en Willy Sauve --  Winnaars van de Rackettoss 2010 - 2011.

 

 

 

Op 10 januari zijn Yvonne en Martin de trotse ouders geworden van een prachtige dochter.
Ze heet Selena Margretha Smit. Haar gewicht was bij de geboorte 3060 gram en haar lengte 49 cm. 

 Klik op de foto om hem te vergroten

 

 

 
Meer artikelen...